|
|
Sie können sich hier anmelden
|
Dieses Thema hat 1 Antworten und wurde 441 mal aufgerufen
|
|
|
AVSARKIZI
|
05.04.2007 20:41 |
|
|
1. Yeryuzunde biten her ask icin gokyuzunde bir melek aglar. 2. MERHABA BEN GELDİM AMA BEN SIRADAN BİR MESAJ DEĞİLİM YAZAN TARAFINDAN SEVGİ YÜKLENDİM VE BURAYA GELENE KADAR CANIM ÇIKTI BELİM AĞRIYOR ÇABUK AL ŞU YÜKÜNÜ SENİ ÇOK SEVİYORMUŞ BOL BOL TEMBİHLEDİ.... 3. Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye oldugu ogretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretilmedi. Yasamımızın her anında birlikte olmamız dilegiyle sevgilim... 4. Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. 5. Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim...
1. Çikolata tatlıdır senin kadar değil seni seven çoktur benim kadar değil 2. BEN SENSİZ GÜNLERİME GÜNLERİME YANARKEN BELKİ SEN BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA UNUTMAKİ BİRTANEM BİR GÜN ELBET SENDE SEVECEKSİN 3. ay güneşten izinsiz ışıgı kullanınca yıldızlar mahkemesi aya kıyamet gunune kadar gunduzleri yasaklamış ay o gunden beri yanlızların gunduzu gecelerin askı olmus 4. Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim. 5. aşk sagnak bir yagış sonrası içimizi ısıtan güneş gibidir işte sen de öylesin BİTANEM 6. Aşk damarlarımda bir Etki ben hiç aşık olmam benim ki sadece Etkiye tepki... 7. allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş ne varki herşeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş 8. güzellik sözde ise sözün en güzeli sende güzellik yüzde ise yüzün en güzeli sende ama bana göre güzellik kalpte kimseye söyleme ama kalbin en güzelide sende 9. SeN Benim Geceleri Rüyam İçimdeki Haykırışım Hiç Sönmeyen Ateş Gibi Kalbimin Derinliklerindesin. 10. Benim için dünyada iki şey önemli biri sen diğeri özgürlüğüm özgürlüğüm için canımı, senin içinde özgürlüğü feda ederim bebeğim SENİ ÇOK SEVİYORUM...........
| | |
|
|
|
[b]10. Benim için dünyada iki şey önemli biri sen diğeri özgürlüğüm özgürlüğüm için canımı, senin içinde özgürlüğü feda ederim bebeğim SENİ ÇOK SEVİYORUM...........
[/b]
bu yazi cok güzel
KARAGÖZ DERKI; BENI TERK ETMEK MARIFET DEGIL;BENI UNUTMAK MARIFET
| | |
|
|
|
|